1. syys, 2017

Positiivisia yllätyksiä

Olen positiivisesti yllättynyt siitä että sivuillani on käynyt yli 400 vierailijaa. Nyt odotan jännittyneenä kuka ottaa sivujen kautta ensimmäiseksi yhteyttä sekä sitä mihin tämä yhteydenotto johtaa.

Toinen asia josta olen olen positiivisesti yllättynyt on saamani palaute. Kun olen ottanut yhteyttä asiakkaisiin joiden kanssa tein yhteistyötä Oy:n aikana kysyäkseni yhteistyön jatkumisesta, he ovat vastanneet että ovat jo aiemminkin ostaneet palvelut minulta ei Oy:ltä eli yhteistyö jatkuu. Nöyrä kiitos tästä.

Näiden seikkojen johdosta mietin sitä, miten minä voisin synnyttää positiivisia yllätyksiä läheisilleni, asiakkailleni - vanhoille ja uusille - sekä yhteistyökumppaneille.

Pohdinta on myös johtanut siihen että eräältä yhteistyökumppanilta joudun pyytämään anteeksi sitä etten kyennyt hoitamaan sovittua osuuttani kokonaisuudesta. osittain tähän on syynä se että edelleen innostun - vielä liian usein - uusista asioista enkä mieti loppuun saakka sitä kykenenkö asian hoitamaan.  Tässä "uudessa elämässäni" olen kuitenkin päättänyt että en lupaa mitään mitä en kykene hoitamaan.