Kuka minä olen

Olen musiikista, valokuvauksesta sekä luonnosta pitävä uusperheellinen. Omaan pitkän kokemuksen lastensuojelun sijaishuollosta sekä perusopetuksen tukipalveluista. Olen tehnyt terapiaa ja työnohjauksia sekä koulutuksia yrittäjänä vuodesta 2007. Omaan myös kokemusta toiminnallisten menetelmien käytöstä erilaisissa ryhmäytysprosesseissa ja viimeaikoina olen kehittänyt osaamistani psyykkisen valmennuksen kentällä.

Tärkeää elämässäni ja työssäni on nähdä asioiden positiivinen puoli ja rakentaa tulevaisuutta  niiden päälle. Tämä ei tarkoita sitä että väheksyisin ogelmia. Niiden käsittelylle on varattava aikaa, mutta ratkaisut löytyvät olemassaolevista taidoista, ominaisuuksista sekä arvoista. Oleellista on löytää ne uudelleen ja vahvistaa niitä.

Työotteeni on keskusteleva ja viitekehykseltäni olen ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Uskon myös siihen että kertomamme tarinat itsestämme ja ympäristöstämme vaikuttavat tapaamme suhtautua asioihin. Kanssani voit pohtia uuden tarinan rakentamisen vaiheita.